Egy fiatal lány megnézett egy horrorfilmet , a lány lelkivilágát felkavarta a film , ezért egyfolytában halucinált.

Egyik éjjel érezte , hogy melléfekszik valaki , de nem látott senkit.Befordult a fal felé és hangokat hallott.

-Félsz? ( kérdezte tőle egy rekedt suttogó hang ).

A lány bebújt a takaró alá  a félelemtől . Egy hideg tenyeret érzet a csuklóján .

-Majd jövök holnap is . ( mondta a hang )

Reggel volt . Felkelt az ágyból és gyorsan felöltözött. Öltözködés közben látott egy tenyérnyomot a csuklóján.

Azt hitte , hogy képzelödik. Elment a suliba és egész nap nem tudott figyelni  az órákon , mert folyton

hangokat hallott. Eljött az éjszaka , alig tudott aludni . Amint elaludt ( nem aludt mélyen ) , érezte , hogy áll valaki

az ágyánál  és figyeli őt . Kinyította a szemét és egy lány állt ott , akinek hosszú fekete haja volt és fehér a bőre , vízes

volt és a ruhája szakadt. Vörösen izzó szemei voltak .

-Én vagyok az aki tegnap itt járt nálad és elviszlek magammal . ( suttogta rekedtes hangon )

A lány csak nézett ijedten , mert nem tudott semmit tenni. Az alak odalépett a lányhoz és egy csókot nyomott

az arcára  és a lány MEGHALT .

Reggel a szülei felmentek a szobába ébreszteni a lányt és a szülőket sokkolta a látvány.

Hívtak azonnal egy mentőt , aki bevitte a lányt a kórházba .

Kiderült , hogy a lánynak megállt a szíve , és nem tudták mível  magyarázni a furcsa bőrproblémát a lány csuklóján ,

ami egy tenyérhez hasonlított .

 Az imént olvasott történet lent angolul is olvasható . -English versionbelow legible

Balázstól : Emlékszem kb. 14 éves lehettem , mikor ért az első sokk . Suliba jártam és kis hülye gyerek voltam még , aki mit sem tud a világról . Persze , már akkor is érdekelt a misztikum , de nem gondoltam volna , hogy beledobnak a mélyvízbe . Egyik éjszaka álmomban egy erdőben találtam magam . Az álom meglehetősen valóságosnak tünt , mintha ébren lennék és ahogyan a kopasz fák között törtettem előre egyszer csak egy oltárral találtam magam szemben . Egy derékban kivágott fatörzs volt ez , gyertyakoronával ékesítve egy fekete könyv volt a tetején . Egy hang azt mondta nekem : - " Olvasd el visszafelé ..."  A szöveg értelmetlen volt és jelentéktelen , viszont annál nagyobb erővel birt . Következő pillanatban , éreztem , hogy ébren vagyok . Szemeimet nem tudtam kinyítni , de tudtam , hogy a saját ágyamban fekszem . Hirtelen erős zsibbadás kezdett elindulni rajtam . A lábfejeimnél kezdödött és egyenletesen haladt felfelé , mire már majdnem elérte tudatom kapuját megindult a kétségbeesett harc az elmémért . Kb. 5 perc után abba maradt . Azonnal felkeltem és kérdeztem magamtól , hogy mi a fene volt ez ? A következő két héten keresztül minden éjszaka 4 - 5 alkalommal jöttek a rohamok és két hétig tartottak . Aztán eltelt pár év minden spirituális dolog nélkül végül 18 éves korom óta kb. minden második héten vannak ezek a fura álmaim , melyek nagy fájdalommal járnak egyes alkalmakkor  áramütés szerű  . De legalább megismerhettem pár " csintalan " figurát . Láttam Jézust és ő gyönyörű volt , olyan élmény melyet ember nem élhet át élete során . Láttam a nagy Pazzuzut , láttam és hallottam lényeket beszélni olyan nyelven , mely nem innen származik , és mikor elöször meghalljátok elkap benneteket a hányinger csupán a nyelv hallatán . Azóta nem lepödök meg , ha valami furcsa történik a közelemben . Szeretem , hogy feldobja a hétköznapjaimat . De azt nem szeretem mikor már tíz percig kell próbálkoznom , hogy felébredjek . Mindenesetre én mindig kipihent vagyok .

Ha kiváncsi vagy arra , hogy mikor fogsz meghalni - www.deathclock.com                    

 

 

érdekes videó 1

 

 

 

                                                                                                               

 

 

 

 

 

Egy érdekes videó 2

 

A young girl looked at a horror film , the film stirred up the girl's mentality because of this continuous hallucinated . The girl felt it with one of the nights , that lies somebody, but saw nobody. Turned towards the wall and heard sounds.

- Are you afraid ? ( a hoarse whispering sound asked his it )

The girl hid under the blanket from the fear . A cold palm sensation on his wrist.

- I come the tomorrow. ( the sound it )

There was a morning. To be up the bed and got dressed quickly. Getting dressed meanwhile saw a palm trace on his wrist. Thought that he has reveries went away into the school and whole day was not able to be listening on the lessons, because heard sounds constantly.The night camme was able to sleep hardly. As soon as he fell asleep ( did not sleep deeply ) felt it, that somebody is doing at his bed and watching it. The eyes opened it and a girl stood there, for who he was long black hair and white his leather, was wet and his dresses tore. They were his red-hot eyes.

- I am it who visited you here yesterday and I take you away with myself. ( it was whispering it on a hoarse sound )

The girl was watching only scared because he was able to make nothing. The shape goes over to the girl and kissed his face and the girl DIED. In the morning his parents went up to awaken the girl into the room, and the sight shocked the parents.They called for an ambulance prompt what took the girl into the hospital. It turned out that the girl's heart stopped and it was not known what to explain the strange leather problem the girl he is what was similar to a palm on his wrist.

 

 

 

Hol volt , hol nem volt , volt egyszer nagyon nagyon régen ....

Sajnos nem túl jó a felvétel és Mansont  is csak röpke pillanatokra  lehet látni . Azért raktam ide az érdekességek közé , mert az ember ( aki legelöször látható ) nem ismeri meg  Manson- t ( remélem te igen ) ,  na mindegy . Meg ott van egy undorító pacák , akit viszont én nem ismerek fel - ő - belefújja az orrát a Marilyn Manson - os pulcsiba , ha jól láttam ...... tovább nem kommentálom . Marilyn - nek már akkor is jó volt a tűrőképessége .

 

Találtam a neten egy olyan oldalt ahol sztárokat  " mosnak össze " , az egykori és  a jelenlegi társukkal .

Mansont pl : Dita - val . Ime :

 

Ha együtt maradtak volna .....

És még egy kép a meg nem született közös  gyermekről :

 

Marilyn Manson  szürreális nézetből :

 

És amikor ő maga fest szürreálisan :

 

Címlapon :

A  kép címe : OMEN

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

 

Jaj , ne ijedjetek meg !  Ime Manson . Kicsit  horrorisztikus , nem ? 

  

Főleg kövéren !

 

 

 Ez az alsó a legjobb !

 Amiket az élettörténetéből kihagytam :

Marilyn  véleménye  az  apjáról :

MM : " Szórakoztató tipus , állandóan mocskos vicceket mesélt tinédzser lányoknak , kicsit talán perverznek mondanám , dehát ez családi hagyomány nálunk ."

Marilyn véleménye a papájáról :

MM : " Nagyapám igen deviáns pornófilmeket szedett össze , szerepeltek benne nők lovakkal , kacsákkal , disznókkal , és amivel még el tudod képzelni. Egyszerre volt izgató és félelmetes. Én és az unokatestvérem gyakran meglestük maszturbálás közben az öreget , de a torokrákja miatt nem tudott beszélni csak krákogni , úgyhogy kutya módjára vonyított , nyüszített  hozzá. Olyan volt , akár egy horrorfilm. "

Magáról :
Saját megítélése szerint egy szociálisan beilleszkedni nem tudó személy volt .

MM : " Az iskolában az Armageddon , vagyis a közelgő világvége , továbbá az Antikrisztus eljövetelének eszmélyét súlykolták a fejünkbe , évekig ezzel riogattak . Emiatt álmodtam rosszakat . Vágytam rá , hogy kérdéseket tegyek fel , de féltem feltenni azokat ."

MM : " Gyermekként alultáplált és beteges voltam . Például elzáródott a húgycsövem , s 7 éves koromban ráraktak egy " pengefúrot " a farkam végére . Ezzel nyították meg a vezetékemet ." 

MM : " Amikor kirúgtak a keresztény iskolából , az új sulimban az összes diák szét akarta rúgni a seggem , mert tudták , hogy egy privát intézetből jöttem ."

MM : " Mindig is a negatív hősökhöz vonzódtam , a filmekben éppúgy , mint a könyvekben , vagy a zenében , egyszerűen őket találtam szimpatikusnak ." 

Anton Szandor La Vey a Sátán Egyház megalapítója 67 éves korában 1997 okt. 29. - én hunyt el . Ezzel alapjában véve a Sátán Egyháza ( eredetileg : Church Of Satan ) össze is omlott , de ugyanúgy tartanak ma is sátánista szertartásokat .

MM : " Sok dologban , amit Anton leírt , hiszek . Számomra a sátánizmus nem a Sátán imádatát jelenti , hanem , hogy az ember önmaga  Istene  legyen , és ezt nem győzöm elégszer  hangsúlyozni , különben is a valódi sátánizmus nem ismeri el a keresztény Isten létezését ."

Az ablak bezárásához kattints a képreAz ablak bezárásához kattints a képre

MM : " Amerika tett engem ezzé a tini öngyilkosságokért , pusztitásokért felelős szörnyű személlyé. Én vagyok a teljes Amerika Antikrisztusa , úgyhogy féljetek tőlem , mert megteszem azokat a dolgokat , amikre gondolni sem mertek. Egyeseknek ez jelenti a világvégét , számomra csak az igazság kezdetét. Igaz , nem mindig csak a jószándék vezérel a káoszt is elhozom. Azt csinálom , amit csinálok , ha ezért börtönbe csuknak , hát tegyék meg ."

Az önéletrajzi naplójából,amit kötelező elolvasni minden fannak

"Még nézni sem bírom az embereket, ahogy az éttermekben nevetgélnek, jól érzik magukat, élvezik az életet. Rosszul leszek a szánalmas boldogságuktól. Az emberek tényleg úgy élnek, ahogy az a Tv-ben van? Vagy ez csak egy vicc? (...) A hülyék megérdemlik, amit kapnak. Ha Cindy Crawford azt mondaná, hogy az menő, ők megvennék a "kibaszott buta vagyok" feliratú pólót. Szívesen megölném az összeset, de inkább teszek nekik egy szivességet. A legrosszabb büntetés, amit adhatok az, ha hagyom, hogy minden nap felkeljenek, éljék a rohadt életüket, felneveljék a kibaszott buta gyerekeiket a kibaszott buta otthonaikban, és természetesen az, ha csinálok egy Antichrist Superstar című albumot, ami majd mindegyiküket zavarja és elpusztítja őket. Fuck you America. Fuck me. The world spreads its legs for another fucking star..."

 

Manson megcsalásra felállított szabálya

 "Annak ellenére, hogy híresek vagyunk arról, hogy botrányosan kizsákmányoljuk azokat az ingyenes és drága ciciket, amelyek a rocksztársággal járnak, az igazság az, hogy mi teljesen hűségesek vagyunk a barátnőinkhez. Őszintén bevallom, hogy még soha nem csaltam meg a csajomat. És ez azért van, mert betartom a szabályokat, amelyeket itt olvashatsz:

 

1. Műmelleket nyugodtan szorongathatsz, mivel ezek nem igaziak, így ez nem megcsalás.

2. Ha nem emléxel a nevére, akkor nem számít.

3. Ha nem hívod fel utána, akkor nem számít.

4. Orális együttlét nem számít, ez olyan, mint egy kézfogás vagy egy autogram.

5. Ha megöleled, az már megcsalás.

6. Ha korábbi időzónában vagy, mint amelyikben a barátnőd, akkor használd a következő egyenletet, hogy eldönthesd, megcsaltad-e vagy nem: Legyen x a 2 ország közötti időeltérés és y az órák száma, ami azóta telt el, hogy egy másik nővel aludtál. Ha y < x, amikor beszélsz a kedveseddel, akkor nem csaltad meg, mivel még meg sem történt, ha x > y, akkor megcsaltad.

7. Ha Európában, Kanadában, Dél-Amerikában vagy Japánban vagy, érvénytelen a házasságod, szóval azzal alszol, akivel akarsz.

8. Ha valakivel egy nappal azelőtt szeretkezel, mielőtt találkozol a kedveseddel, az normális, mivel csak arra gyakorolsz, hogy vele majd nehogy idő előtt menj L.

9. Ha egy előadás része volt, akkor nem számít.

10. Ha a karriered érdekében teszed, az nem számít, da ha a barátnőd azt hiszi, hogy ezzel az ő karrierjét segítheted, akkor az megcsalás.

11. Ha emléxel egy csaj nevére, akivel valaki másnak volt egyéjszakás kalandja, akkor az megcsalás, mivel te többet gondolsz rá, mint az a személy, akivel lefeküdt. Ha ekkor épp single vagy, akkor előre megcsaltad a következő barátnődet.

12. Ha valakinek a szülinapja van, akkor nem számít (főleg ha a tied).

13. Ha a csajnak tetkója van a neveddel, akkor a vele való szex egy teljesen átlagos udvariassági formula.

14. Anális szex nem számít, mivel ez nem közösülés.

15. Ha ugyanaz a neve, mint a kedvesednek, akkor az nem megcsalás ? vagy ha a neveiknek megegyezik az kezdőbetűje. Ha épp egyik se jön be, akkor fújd be a barátnőd kedvenc illatával szex előtt, és akkor rendben vagy.

16. Ha azt mondod neki reggel, hogy tiszteled, és ezt komolyan is gondolod, akkor buzi vagy!"

 

Eat Me Drink Me

Találtam Mansonról ősrégi újságcikkeket.

Ime:

 

 

 

 Valamint  még egy pár érdekes fotóra is rábukkantam

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Manson Én-e közül neked melyik tetszik?
A lázadó
A provokatör
A művész
A groteszk
A romantikus
Diavetítő